Ytterligare ett bevis på att kropp och själ hänger ihop och hypnos hjälper

En artikel i Aftonbladet beskriver hur hypnos använts för att lindra magåkomman IBS (Irritable Bowel Syndrome). Resultatet är väldigt bra. 70% av de 109 personer som sjukvården gett upp på blev bestående bättre av hypnos. De hade också provat de flesta andra alternativa behandlingarna. Det har gjorts många liknande saker sedan länge i resten av världen men relativt få i Sverige. Den medicinska vården i Sverge har av tradition separerat själ från kropp men det här är ytterligare ett bevis på att de hänger ihop.

http://wwwc.aftonbladet.se/halsa/0002/12/hypnos.html

Om man bara lyssnar på vad människor faktiskt säger är det glasklart. En av deltagarna beskriver i artikeln exakt effekten av hypnos, fetstil och kursivt min ändring. När vi sätts i trance genom NLP och hypnos kan vi styra våra tankar så att de påverkar kroppen, och maximerar fertilitet, och chanserna att bli gravid för de par som är ofrivilligt barnlösa.
 "– Jag skulle vilja ropa ut hur glad jag är och hur bra jag mår. Det är skillnad som natt och dag. Jag önskar att alla med liknande besvär fick uppleva detta, säger hon.
  Nu, cirka ett år efter behandlingen, vet Carina hur hon ska hantera en stressituation som hon känner kan påverka magen.
  – Jag har lärt mig självhypnos. Jag kan slappna av djupt och styra mina tankar så att de påverkar kroppen, säger hon."


"Patienterna hade tidigare prövat andra typer av behandlingar som inte hjälpt tarmbesvären som akupunktur, homeopati, psykoterapi, lugnande medel, mediciner mot diarré och förstoppning, olika dieter och hälsokostpreparat."

No comments:

Post a Comment